Home More advice Education & School
Like fore example if something costs $98.00 and its 40% off, how do u calculate to see about how much is it going to cost? I thought u had to multiply like this 98x.40=? But i think im wrong
am just wonderin.
All received $ 100, the right, so I'll skip it. Both had to pay Simon wrong: Simon worked 14.25 hours and was paid $ 173.75 from 14.25 to 8 = 6.25 8 * 10 = $ 80 6.25 * 15 = $ 93.75 $ 80 + $ 93.75 = $ 173.75 Both were "original price" of $ 10 right, but did not explain how they got it: $ 7.50, 75% of full rate 75% = 75/100 = 3 / 4 7.50 / 3 = 2.75 (which is how much 1 / 4 would cost) 2.75 * 4 = $ 10 (which is 4 / 4 or 100% of the original price) http://funadvice.com/r/15dmnodmqcj
John worked 14.25 hrs and was paid $173.75
14.25 - 8 = 6.25
8 * 10 = $80
6.25 * 15 = $93.75
$80 + $93.75 = $173.75
They both got the "original price" of $10 correct, but didn't explain how they got it:
$7.50 is 75% of the full price
75% =75/100= 3/4
7.50/3 = 2.75 (which is how much 1/4 would cost)
2.75 * 4 = $10 (which is 4/4 or 100% of the original price)
First you need to find out how much is 40% of $98. Do this by calculating 40% x 98 which equals 39.2. <-- This is the discount. Lastly, take the discount from the original price so $98 - $39.20 = $58.80. Hope I helped! :)
$7.50 is 75% of the full price
75% =75/100= 3/4
7.50/3 = 2.75 (which is how much 1/4 would cost)
2.75 * 4 = $10 (which is 4/4 or 100% of the original price)
http://funadvice.com/r/15dmnodmqcj
First: divide first number by second number. 40/98 = 0.480 Second: multiply result by 100. 0.480*100 = 40.8 Don't forget about tax if you are looking for the "afterall price"
Or just multiply original price by 60% (or 0.6)