Funadvice Logo

Blogs onlybusiness Manager

Acht meest bizarre weddenschappenMensen doen de gekste dingen voor geld. Met name de gokkers onder ons weten als geen ander om hun brood te verdienen met het afsluiten van weddenschappen. Maar sommigen spannen wel de kroon. Wij hebben de 8 meest bizarre en waargebeurde weddenschappen op een rijtje gezet:

Andrei Karpov, een Rus uit het Siberische Moermansk en niet te verwarren met de schaakvirtuoos Anatoly Karpov, verloor zijn geld tijdens een goed potje poker tegen Sergey Brodov. Andrei maakte snel de balans op van zijn bezittingen en kwam tot de conclusie dat zijn vrouw als inzet was de beste mogelijkheid. Wij hebben allemaal een verschillende uitleg over eigendom en het zal dan ook niemand verbazen dat Karpov’s vrouw, Tatiana, niet blij was met de weddenschap en scheidde van hem, waarna ze Brodov trouwde? Wat? Heb je het ooit zo zout gegeten…..

mannenborstenBrian Zembic uit Toronto, Canada, won in 1997 $ 100.000 na een weddenschap waarbij hij beloofde een borstvergroting te doen. Hij zou de borstimplantaten voor 1 jaar dragen……Hij heeft ze nog steeds! Hij zegt dat hij er zo aan gehecht is en dat de mannenborsten hem media-aandacht en veel geld hebben opgeleverd door ze regelmatig in het openbaar te tonen. Maar dat is nog niet alles. Sindsdien heeft nog meer vreemde weddenschappen op zijn naam staan. Zo won hij $ 15.000 door voor een maand in een mannentoilet te wonen……

Maar met een maand in een mannentoilet was Brian Zembic niet echt uniek. Een paar jaar geleden daagde Andrew Robi, een fervent online gokker met voorkeur voor hoge inzetten, zijn maat Jay Kwik uit om een maand in de badkamer te wonen van het Bellagiohotel in Las Vegas. Om verveling te voorkomen werd er een dvd-speler in de badkamer geplaatst en kreeg hij een mobiele telefoon ter beschikking met een beperkt aantal belminuten.

Daarnaast zou er voor voedsel worden gezorgd. Ook werden er strenge eisen gesteld om eventueel valsspelen te voorkomen. Zo mocht Jay geen computer gebruiken en mocht hij geen bezoek ontvangen. Er werd zelfs een webcam in de badkamer geplaatst om het zekere voor het onzekere te nemen.

Andrew Robi dacht zeker te zijn van zijn zaak en dacht dat hij de weddenschap op zak had. Wat hij niet kon bevroeden was dat Jay een doordouwer is en niet snel opgeeft. Vrienden van Jay wisten dat hij de rest van zijn leven in die badkamer zou kunnen doorbrengen alleen al vanwege het voedsel. Het was tenslotte de Bellagio. Jay deed de badkamer met twee vingers in zijn neus. Om een enorme blamage te voorkomen offerde Andrew Jay een bedrag van $ 40.000 om eerder te stoppen.

Bron: gokkasten-lijst.nl

RELATED BLOGS